Home iPhone 7 Nieuwe iPhone modellen worden op 12 september gepresenteerd

Nieuwe iPhone modellen worden op 12 september gepresenteerd

1
23

De iPhone 7S, 7S Plus en de iPhone 8 worden waarschijnlijk op 12 september gepresenteerd. Dit wordt gemeld door the Wall Street Journal. Volgens de krant heeft Apple op deze datum een evenement in de planning staan om een nieuw product te presenteren. Gezien de datum kan het niet anders dat het dan om de nieuwe iPhone modellen gaat. De nieuwe modellen worden ieder jaar in de maand september gepresenteerd.

Drie iPhone modellen

De drie modellen die onthuld gaan worden zijn de twee “normale” modellen plus een speciale iPhone om de tiende verjaardag van de iPhone te vieren. Dit model heet vermoedelijk iPhone 8, iPhone X of Pro. Nu we nog geen twee weken bij de onthulling vandaan zijn heeft Apple de naam goed geheim weten te houden. De nieuwe smartphone krijgt een OLED scherm met edge-to-edge scherm, gezichtsherkenning, een grotere batterij, A11 chipset en waarschijnlijk ook meer opslagruimte dan ooit tevoren. Voor dit uitzonderlijke model wordt een adviesprijs van 999 dollar verwacht, ongeveer 850 euro omgerekend.

Het evenement wordt gehouden in het Steve Jobs theater op de Apple campus. De nieuwe locatie biedt ruimte voor 1000 personen. Op dit moment is nog niet bekend hoe laat de presentatie gehouden wordt. Zodra je de iPhone 7S kunt kopen dan vind je bij ons de abonnementen en up-to-date prijzen.

Bron: WSJ
Via: PhoneArena

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In iPhone 7

Eén reactie

  1. Jan

    4 september, 2017 at 13:02

    Dus een iPhone 7S, iPhone 7S Plus en een iPhone 8/X/Pro en alle met een iOS 11?

    Reply

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…