Home iPhone 7S 2017 iPhone toestellen heten iPhone 7s en 7s Plus?

2017 iPhone toestellen heten iPhone 7s en 7s Plus?

0
0

Hoewel het nog meer dan negen maanden duurt voor de nieuwe iPhone toestellen gepresenteerd worden is de geruchtenmolen allang op gang gekomen. Er wordt veel gespeculeerd over de behuizing van het toestel. Krijgt het een glazen behuizing of weer een behuizing met metaal en glas? Een ander onderwerp van geruchten is het display. Krijgt de 2017 iPhone een OLED scherm of niet? Met nog een lange tijd te gaan is er nog veel onduidelijk over de nieuwe modellen. Dit geldt ook voor de namen die de toestellen krijgen.

iPhone 8 met OLED display

Vorige maand vertelde de analist Ming Chi Kuo dat Apple in 2017 drie modellen op de markt brengt. Dit zouden de iPhone 7s en 7s Plus zijn en nog een derde versie; mogelijk de iPhone 8. Deze tiende versie van de iPhone zou als enige model uitgerust worden met een OLED display waarbij het display de gehele voorkant bestrijkt. Al toevoeging hierop wordt er geen fysieke home button gebruikt maar een virtuele button die via het display te bedienen is.

iPhone 7s en 7s Plus?

Een nieuw bericht dat afkomstig is vanuit Japan meldt dat Apple in 2017 maar twee modellen op de markt brengt, te weten de iPhone 7s en 7s Plus. Volgens het blog krijgen deze modellen geen OLED scherm en worden ze uitgerust met hetzelfde design als de voorgangers. Aan de binnenkant zijn er wel wijzigingen zoals een betere A11 chipset. Het enige dat het design verandert is een nieuwe rode kleur voor de iPhone. Vorig jaar introduceerde Apple ook al twee nieuwe opties, zwart en gitzwart. Hoewel dit bericht het niet over een derde model heeft lijkt het niet aannemelijk dat Apple voor het vierde jaar op rij voor een ongewijzigd design kiest.

Op iAbonnement vind je de goedkoopste iPhone abonnementen. Wij vergelijken meer dan 100.000 abonnementen, op ieder moment van de dag, elke dag van de week.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In iPhone 7S

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…