Home Nieuws 25 oktober releasedatum iPhone 5s en 5c

25 oktober releasedatum iPhone 5s en 5c

0
0

Het is bijna zo ver. Aanstaande vrijdag wordt de nieuwe iPhone officieel gelanceerd in Nederland. Hij was al verkrijgbaar, maar dan wel door hem te importeren via een ander land of direct vanuit de Verenigde Staten. De eerste golf waarin iPhone 5c en 5s werden verkocht hebben in het eerste weekend alle records verbroken en we verwachten ook dat in Nederland dat het stormloop wordt. In het buitenland werd vooral de 5s veel gekocht. Toch verwachten we dat in Nederland ook de 5c veel verkocht gaat worden. In Nederland houden we namelijk ook van kleurrijke mobiele telefoons.

In welke landen zal de iPhone 5s en 5c aankomende vrijdag beschikbaar zijn? De volgende landen zitten in de 2e verkoop golf: Rusland, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechische Republiek, Taiwan, Thailand, Zuid-Korea, Zweden, Nederland, Bulgarije, Denemarken, Estland, Finland, Franse Antillen, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Macau, Malta, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Réunion, Roemenië, Zwitserland en België. De week erna zal de nieuwe collectie iPhones overal verkrijgbaar zijn, de derde verkoopgolf gaat dan van start.

Je kan bij verschillende aanbieders de nieuwe iPhone al pre-orderen, maar natuurlijk ook ff wachten op de officiele release en de beste aanbieding via ons bekijken. Er zijn verschillende aanbieders die nu al een superaanbieding hebben klaarliggen voor de nieuwe iPhone 5s en 5c.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…