Home Artikelen 3 Nieuwe batterij features in iOS 9

3 Nieuwe batterij features in iOS 9

0
0

Batterij widget

In iOS 9 is het mogelijk om een batterij widget toe te voegen aan het Notification Center. Deze widget kan onder de Today (of Vandaag) view getoond worden. Door op wijzig te drukken aan de onderkant van de Today kolom komt er een optie beschikbaar waarmee de widget toegevoegd kan worden. Deze widget toont ook een aangesloten Apple Watch. Helaas werkt deze widget alleen als er verbinding is met een Bluetooth apparaat.

Gedetailleerd batterijgebruik

In eerdere versies van iOS was het al mogelijk om in te zien welke apps het meest van de batterij gebruiken maar niet zoveel als in iOS 9. Het batterijgebruik is nu nog beter te bekijken doordat meer informatie getoond wordt. Zo is de tijd op het scherm zichtbaar en de tijd dat een app op de achtergrond draait. Deze extra informatie is te vinden door te gaan naar Instellingen > Batterij > klok icoon onder Batterij Gebruik.

Energiebesparingsmodus

In iOS 9 zijn veel verbeteringen toegevoegd om de prestaties te verbeteren. De batterijduur is verlengd doordat iOS 9 effici├źnter is geworden. De Energiebesparingsmodus helpt om de batterijduur nog verder te verlengen. Dit is handig als je niet meer veel van de batterij over hebt. Je kunt dan de tijd verlengen voordat de iPhone uitvalt. De Energiebesparingsmodus kan ingesteld worden door te gaan naar Instellingen > Batterij > Energiebesparingsmodus. Het is ook mogelijk om het door Siri in te laten schakelen. De Energiebesparingsmodus kan handmatig ingesteld worden maar ook automatisch als de batterij 20% bereikt.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…