Home Artikelen 3 Trucs om de iPhone weer aan de praat te krijgen

3 Trucs om de iPhone weer aan de praat te krijgen

0
0

Het overkomt iedereen met een iPhone wel eens een keer; de iPhone blijft hangen op een bepaald scherm of apps werken niet meer naar behoren. Hier volgen drie snelle oplossingen die je kunt gebruiken om de iPhone weer werkend te krijgen:

De app afsluiten

Dit klinkt heel makkelijk maar het werkt goed als een app niet goed werkt. Bijna iedereen gaat van de ene naar de andere app waarbij de niet gebruikte apps op de achtergrond blijven draaien. Van de app terug gaan naar het startscherm is niet voldoende. Druk de home button twee keer in om de app te sluiten. Zoek de app waar een probleem mee is en swipe deze naar boven. Druk weer op de home button om naar het startscherm te gaan. Open vervolgens de app weer om te kijken of deze het weer goed doet. Als dit niet het geval is druk dan weer de home button twee keer in en sluit alle apps.

Start de iPhone opnieuw op

Bij een probleem dat niet aan een app ligt is de iPhone opnieuw opstarten de eerste stap. Voordat je de iPhone opnieuw opstart sluit dan eerst alle apps af zoals hierboven uitgelegd is. De iPhone kan opnieuw opgestart worden door de home button en de stand-by button tegelijk in te drukken totdat het Apple logo tevoorschijn komt. Laat dan beide buttons los. Deze truc werkt meestal goed als een iPhone niet oplaadt.

Verwijder en installeer de app opnieuw

Verwijder de app als de app nog steeds niet goed werkt. De app kan verwijderd worden door op de app te drukken en dit vast te houden totdat de app begint te schudden. Aan de bovenkant van de app komt dan een X tevoorschijn. Druk de X in om de app te verwijderen. Druk vervolgens op verwijderen. Door op de home button te drukken stoppen de apps met schudden. De app kan vervolgens wederom geïnstalleerd worden. Ga naar de App Store en zoek de app op. Installeer de app vervolgens opnieuw en controleer of de app daarna weer goed werkt.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…