Home Artikelen 3D Touch display bestaat uit 8 lagen

3D Touch display bestaat uit 8 lagen

0
0

Na de upgrade naar het 3D Touch display zijn ze bij iFixit benieuwd geweest hoe dat er precies uitziet. Vlak na de introductie van de iPhone 6S werd het toestel al uit elkaar gehaald maar nu was ook het display aan de beurt. Het display is laag voor laag uit elkaar gehaald zodat goed zichtbaar welke high tech lagen gebruikt worden voor 3D Touch.

8 Lagen

Het 3D Touch display bestaat uit acht verschillende lagen. De eerste laag die verwijderd wordt is een reflecterende folie. Als deze laag verwijderd is komt een goudkleurige laag met drukgevoelige sensoren tevoorschijn. Dit is de 3D Touch laag dat voor de drukgevoeligheid zorgt. Er is ook nog de backlight, een metalen laag aan de achterzijde, het glas aan de voorkant, de polarizing film, het display zelf, een rand voor het samenvoegen en een reflective film.

3dtouch layerLagen iPhone display

Door het nieuwe 3D Touch display is het niet makkelijker geworden om het display te repareren. Het display is alleen met speciale apparatuur te assembleren waardoor reparaties moeilijker zijn uit te voeren. Hierdoor kan het glas niet zo snel vervangen worden en is het sneller om het gehele scherm te vervangen.

3D Touch assembly3D Touch assembly

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…