Home iPhone 8 Mogelijk nieuwe 3D Touch en gezichtsherkenning technologie in iPhone 8

Mogelijk nieuwe 3D Touch en gezichtsherkenning technologie in iPhone 8

0
0

Apple werkt op dit moment aan een nieuwe 3D Touch technologie die mogelijk in de iPhone 8 geïntroduceerd gaat worden. Het nieuwe model dat over ruim negen maanden in Nederland verwacht wordt krijgt waarschijnlijk een groot display in verhouding tot de behuizing waardoor er geen randen meer over zijn. Dit betekent dat er dan ook geen ruimte is voor een home button. Hoe moet de iPhone dan ontgrendeld worden nu iedereen gewend is aan de vingerafdrukscanner in de home button?

3D Touch

Volgens onderzoek van de analist Ming-Chi Kuo werkt Apple aan een nieuwe 3D Touch technologie waardoor de vingerafdrukscanner onder het display paneel geplaatst wordt. Hoewel deze technologie nog volledig nieuw is wil Apple dit in de iPhone 8 introduceren. De scanner wordt hiernaast beschermd door een metalen plaatje zodat het niet vervormd kan raken als het veelvuldig gebruikt wordt.

Gezichtsherkenning

Als aanvulling op het nieuws over 3D Touch geeft de analist ook aan dat Apple aan gezichtsherkenning werkt voor de iPhone 8. Dit systeem wordt gebruikt om de smartphone te ontgrendelen en gaat verder dan de huidige irisscanner technologie die eerder gebruikt zijn in smartphones van concurrenten. Hoewel de analist het vaak bij het rechte eind heeft kan het altijd zijn dat Apple van gedachten veranderd. Het is niet bekend of de iPhone 7S ook over deze technologie zal beschikken. Zodra de iPhone 8 of iPhone 7S kopen in Nederland mogelijk is dan lees je dat op iAbonnement.com.

Bron: Macrumors

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In iPhone 8

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…