Home Artikelen 3D Touch

3D Touch

0
0

3D Touch is een nieuwe generatie van multi-touch voor de iPhone. De technologie is voor het eerst op de iPhone 6S geïntroduceerd. De iPhone 6S voelt hoeveel druk er op het display wordt uitgeoefend. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor het bedienen van de iPhone. Naast swipen, tappen, pinchen is er nu ook de peek and pop. Als de iPhone bediend wordt is het nu ook voelbaar.

Peek and Pop

hero_largePeek and Pop is een nieuwe functionaliteit waardoor content op de iPhone sneller getoond kan worden. Het kan gebruikt worden om een preview te tonen zonder de content daadwerkelijk te openen. Met een zachte druk op een email bericht kan bijvoorbeeld een preview van de email getoond worden. Door harder te drukken wordt de email vervolgens geopend. Het is ook mogelijk om een preview van een website te tonen door Peek and Pop voor een link te gebruiken of om gemaakte foto’s te bekijken terwijl je nog nieuwe foto’s aan het maken bent.

Quick Actions

3D Touch wordt ook gebruikt voor snelkoppelingen zodat je sneller de content kunt bereiken waar je veel gebruik van maakt. Er is op deze manier een stap minder nodig om tot de content te komen en bespaar je tijd. Zo kan er direct een bericht verzonden worden naar favoriete contacten of een routebeschrijving getoond worden naar je huis. Dit alles met een enkele druk op een app in het Home scherm.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…