Home Artikelen 4 Redenen om de iPad Pro te kopen

4 Redenen om de iPad Pro te kopen

0
0

Apple heeft de iPad Pro in September 2015 gepresenteerd. Sinds november 2015 is de grootste iPad ooit te koop in Nederland. De iPad Pro onderscheid zich van de andere iPads op meerdere punten. Volgens Tim Cook, CEO van Apple, zal de iPad Pro het gebruik van laptops en desktops computers sterk verminderen. Als je al een iPad hebt dan wil je graag weten wat er zo anders is aan de iPad Pro. Mocht je nog geen iPad hebben dan zijn de volgende features reden om de iPad Pro te kopen:

Sneller dan ooit

ipadproDe iPad Pro is sneller dan alle voorgaande iPad modellen. Met een nieuwe A9X processor is de snelheid vergroot waardoor het een geduchte concurrent is geworden voor tablets en desktop computers. De grafische prestaties en de rekenkracht zijn ongekend voor een tablet. Alhoewel er veel meer rekenkracht gebruikt kan worden heeft dit geen effect op de batterijduur. De iPad Pro gaat nog altijd 10 uur mee onder normale omstandigheden en normaal gebruik.

Groot display

Het display van de iPad Pro is groter dan het display van de andere iPads. Het meet maar liefst 12,9 inch waardoor het de grootte heeft van een laptop display. Dit is een perfecte grootte om mee te kunnen werken, video’s te bekijken of om games mee te spelen. Het display heeft een resolutie van 2732 bij 2048 pixels. Dit komt neer op 5,6 miljoen pixels wat meer is dan alle andere iOS-devices.

Bediening met een stylus

De iPad Pro heeft de mogelijkheid om bediend te worden met een stylus. Deze stylus heet de Apple Pencil. Het wordt niet standaard bij de iPad Pro geleverd maar is apart verkrijgbaar. De Apple Pencil is niet zomaar een stylus. De stylus heeft drukgevoelige sensoren en verandert hierdoor de interactie met de tablet. Er kunnen notities mee gemaakt worden maar het is ook mogelijk om ermee te tekenen. Door het grote display kunnen complexe tekeningen gemaakt worden met de Apple Pencil en de iPad Pro. De Apple Pencil is te koop voor 109 euro.

Sneller typen met het Smart Keyboard

ipad-pro-smart-keyboard-201509De stylus voegt veel mogelijkheden toe tot de iPad Pro maar dit is ook het geval bij het Smart Keyboard. Dit toetsenbord kan aan de iPad Pro gekoppeld worden waarna het in feite functioneert als een laptop. Dit is met name geschikt voor personen die veel typen op de iPad en voor zakelijk gebruik. Samen met de stylus is bijna alles mogelijk wat je kunt bedenken. De Smart Keyboard is verkrijgbaar voor 179 euro.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…