Home Artikelen 4 Redenen om een gebruikte iPhone te kopen

4 Redenen om een gebruikte iPhone te kopen

0
0

Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone. Zelfs jonge kinderen op de basisschool beschikken al over een eigen smartphone. Smartphones hebben het leven makkelijker gemaakt. De communicatie met anderen is eenvoudiger. Vanuit je luie stoel kun je iedereen bereiken die ook een smartphone heeft. Je hoeft niet eens meer op te staan om naar de vaste telefoon te lopen. Dit is maar één van de vele voordelen van smartphones. Van alle smartphones is de iPhone de populairste smartphone ter wereld. Dit betekent dat veel consumenten een iPhone willen. Wanneer de vraag naar iets groot is dan kun je er vanuit gaan dat de prijs ook hoog is. Dit is ook het geval bij de iPhone. Door de hoge prijs kijken veel consumenten naar een gebruikte iPhone. Dit zijn de 4 redenen waarom je een gebruikte iPhone moet kopen:

4s4

Betaalbaarheid

Als je niet veel geld hebt voor een nieuwe smartphone dan hoef je niet te kiezen voor een nieuwe budget smartphone. Er zijn genoeg smartphones met goede specificaties die goedkoop over de toonbank gaan. Dit zijn echter geen iPhones. Als je een nieuwe iPhone wilt dan zit er een hoog prijskaartje aan vast. Het nieuwste iPhone model zoals de iPhone 6S kost meestal al snel meer dan 700 euro. Als je toch een iPhone wilt maar niet de volle pond wil betalen dan is een gebruikte iPhone een goede optie. Deze zijn al vanaf 100 euro te koop voor een ouder model.

Milieu

Door een gebruikte iPhone te kopen wordt het elektronisch afval afkomstig van iPhones verminderd. Wereldwijd is elektronisch afval een groot probleem. Als gevolg van dit afval zijn complete gebieden verwoest in landen zoals China en India. Door de sterke toename van het aantal smartphones neemt ook het elektronische afval toe. Doordat de iPhone de meest verkochte smartphone is draagt het voor een groot deel bij aan de toename van het afval. Door een gebruikte iPhone te kopen eindigt het toestel niet als afval maar blijft het in de circulatie.

4s3

Van Android naar iOS

Als je altijd een Android toestel hebt gehad dan kan het verfrissend en spannend zijn om een nieuw besturingssysteem zoals iOS te proberen. Hetzelfde geldt als je nog een BlackBerry toestel had of een Nokia smartphone met Windows Phone. De mogelijkheden van Android en iOS verschillen niet veel van elkaar maar de user interface wel. Als je iOS eens wilt proberen dan is het verstandig om een gebruikte iPhone te kopen.

Waar kun je een gebruikte iPhone kopen?

Als je de voordelen inziet van het kopen van een gebruikte iPhone dan vraag je je waarschijnlijk af waar je deze kunt kopen. Een gebruikte iPhone is op verschillende manieren verkrijgbaar. Dit zijn de beste opties voor het kopen van een gebruikte iPhone:

  • Vrienden/familie – vraag aan familie en vrienden of iemand een gebruikte iPhone te koop heeft
  • Social media – Doe een oproep op social media dat je op zoek bent naar een gebruikte iPhone
  • Marktplaats – groot aanbod, lage prijzen en onderhandeling is mogelijk
  • eBay – koop van betrouwbare verkopers en groot aanbod
  • Speurders – minder aanbod maar lage prijzen
Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…