Home Artikelen 4 Tips voor bellen en berichten in iOS 9

4 Tips voor bellen en berichten in iOS 9

0
0

Snel bellen en berichten versturen

Er is in iOS 9 een snelkoppeling toegevoegd om snel contact op te nemen met contacten of om deze een bericht te versturen. De snelkoppeling is te vinden onder Spotlight welke bereikbaar is door omlaag te swipen op het home scherm.

Snel reageren

In iOS 9 beschikken alle messaging apps nu over de feature waarmee je een snelle reactie kunt geven. Deze feature is nu volledig beschikbaar nadat het al gedeeltelijk beschikbaar was in iOS 8. De feature is te gebruiken door een notificatie van een nieuw bericht naar beneden te swipen.

Sneller sluiten van bijlagen

Als je een bijlage bekeken hebt dan is het niet meer nodig om de back button te gebruiken. Vooral bij de grotere iPhone zoals de iPhone 6S Plus is dit moeilijk te bereiken aangezien deze zich aan de bovenkant van het scherm bevindt. De bijlage kan afgesloten worden door naar beneden te swipen.

Notificaties groeperen

De notificaties worden normaal gesproken niet gegroepeerd per app maar aan de hand van de tijd. In iOS 9 is dit aan te passen waardoor alle notificaties per app gegroepeerd worden. Dit doe je door te gaan naar Instellingen > Berichtgeving > Groepeer per app.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…