Home iPhone 8 Alle drie iPhone 8 modellen krijgen draadloos opladen

Alle drie iPhone 8 modellen krijgen draadloos opladen

0
0

Terwijl iedereen met smart op de nieuwe modellen van Samsung, LG, Huawei, Sony en BlackBerry wacht beginnen de geruchten rondom de iPhone 8 steeds meer op gang te komen. In de zomer zal dit het toppunt bereiken als niet lang daarna de nieuwe modellen gepresenteerd worden. Het laatste nieuws over de iPhone 8 gaat over het opladen van de smartphone. Volgens een bericht op
MacRumors krijgen alle drie modellen de beschikking over draadloos opladen.

Draadloos opladen

Het wordt de eerste keer dat een iPhone draadloos op te laden is. Tot op heden heeft geen enkele iPhone deze mogelijkheid gehad. Concurrenten maken al langer gebruik van deze technologie waardoor het niet de vraag is of maar wanneer de iPhone deze feature ook krijgt. Volgens analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities gaat dit niet lang meer duren.

Het is nog niet bekend hoe de modellen gaan heten. De verwachting is dat er twee iPhone 7S modellen op de markt gaan komen en een enkel iPhone 8 model. Het is nog niet bekend wat de iPhone 8 prijs wordt maar in een bericht van enkele dagen geleden werd gemeld dat dit mogelijk de duurste iPhone 8 wordt met een adviesprijs boven 1000 USD. Zodra de smartphone met iPhone abonnement te koop is dan lees je dat hier op iAbonnement.com.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In iPhone 8

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…