Home Artikelen Alle foto’s op een iPhone verwijderen

Alle foto’s op een iPhone verwijderen

0
0

Als de limiet van de opslagruimte nadert dan kan het gewenst zijn om alle foto’s van de iPhone te verwijderen. Het is ook mogelijk dat je veel foto’s op de iPhone hebt staan die niemand mag zien. Het verwijderen van de foto’s kan in dit geval de snelste oplossing zijn. De foto’s op de iPhone kunnen op een eenvoudige manier verwijderd worden.

Met een Mac

cameras_front_largeEen eenvoudige manier om alle foto’s van de iPhone te wissen is door het aan een Mac te koppelen. Voor gebruikers van een Mac is dit de snelste manier. Sluit de iPhone met de kabel aan op de Mac en open de Fotolader app. Een venster komt tevoorschijn met alle foto’s op de iPhone. Selecteer alle foto’s door op Command + A te drukken en druk vervolgens op de delete button (stopbord icoon). Alle foto’s op de iPhone worden vervolgens gewist.

Met een iPhone

Als je geen Mac hebt dan is het nog mogelijk om alle foto’s op de iPhone zelf te wissen. In iOS 9 gaat dit sneller dan in de voorgaande versies van iOS. In eerdere versies van iOS moesten foto’s handmatig geselecteerd worden wat veel tijd in beslag neemt bij veel foto’s. Dit is in iOS 9 niet meer nodig. Het is in iOS 9 mogelijk om een foto te selecteren en vervolgens naar beneden of boven te slepen om meer foto’s te selecteren. Het is niet meer nodig om de foto’s handmatig te selecteren. Door te slepen kunnen snel veel foto’s geselecteerd en verwijderd worden op de iPhone.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…