Home Nieuws Apple event mogelijk gehouden op 15 maart

Apple event mogelijk gehouden op 15 maart

0
0

Op korte termijn zit er weer een Apple evenement aan te komen. Door diverse bronnen wordt 15 maart als datum genoemd. Er gaan al verschillende geruchten rond over wat er allemaal door Apple zal worden gepresteerd door Apple.

iPad Air 3

Volgens de nieuwste geruchten wordt de iPad Air 3 op het evenement aangekondigd. Vorig jaar kwam de gloednieuwe iPad Pro op de markt en kwam er een update voor de iPad mini. De laatste iPad Air verscheen al in 2014, het wordt dus tijd voor een nieuwe. Uit een schematische tekening die is opgedoken zou blijken dat de Air 3 is voorzien van een led-flitser aan de achterzijde en ook zou het apparaat beschikken over vier speakers.

iPhone 5SE

Mogelijk kondigt Apple naast de iPad ook een nieuwe 4-inch iPhone aan. Dit wordt of de iPhone 6C of de iPhone 5se. Het zou het eerste 4 inch model zijn sinds de iPhone 5S. Het zou gaan om een goedkopere iPhone met dezelfde behuizing als de iPhone 6S en 6S Plus.

Of Apple nieuwe Apple Watch modellen gaat aankondigen is niet duidelijk. Het is mogelijk dat het bedrijf wacht tot september wanneer naar verwachting ook de iPhone 7 wordt gepresenteerd. Mogelijk zullen er wel nieuwe bandjes voor de Apple Watch worden gepresenteerd. De bandjes zullen hoogstwaarschijnlijk in nieuwe kleuren komen.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…