Home Artikelen Productie ‘Apple Glass’ prototype gaat tweede fase in

Productie ‘Apple Glass’ prototype gaat tweede fase in

0
0
apple glass

We hebben al een iPhone, iPad en nog een hele reeks andere producten. Maar dat zijn er nog niet genoeg, volgens Apple. Zo werkt het bedrijf aan een Apple Car en zou de Amerikaanse techgigant ook werken aan een ‘Apple Glass’. Nieuwe geruchten wijzen erop dat een prototype van deze Apple-bril zich in fase twee van de productie bevindt, na recente geruchten over een release in 2021 voor het AR-apparaat.

Tweede productiefase

Ter ondersteuning van het rapport van analist Ming-Chi Kuo, die eerder aangaf dat ‘Apple Glass’ in 2021 zal worden uitgebracht, zegt een bron van Digitimes dat het apparaat de eerste productiefase heeft doorstaan. Zoals ook het geval is bij de iPhone-modellen, zijn er meerdere productiefases die doorlopen worden, voordat het apparaat uiteindelijk in de schappen ligt.

“Apple staat op het punt de tweede fase van de ontwikkeling van het prototype van een AR-bril in te gaan”, zegt Digitimes in een rapport, “volgens bronnen uit de industrie.” Er is geen details over wat deze tweede fase precies inhoudt, noch hoeveel fasen er worden verwacht. Het suggereert echter wel dat de slimme bril van Apple vorderingen maakt in de richting van een commerciële release.

Geen 2022, maar 2021

Eerder had Ming-Chi Kuo verwacht dat “Apple Glass” op zijn vroegst in 2022 zou verschijnen. Dus niet dit jaar, maar volgend jaar. In het laatste rapport van analist wordt deze verwachting bijgesteld naar naar 2021: het huidige jaar. En deze claim sluit nauw aan bij de claims van andere tipgevers die ook verwachten dat Apple nog dit jaar een bril gaat presenteren.

Naast het voorspellen van een lancering tussen maart en juni 2021, hebben tipgevers eerder gezegd dat ‘Apple Glass’ zal worden verkocht voor een bedrag van zo’n 500 euro. Deze prijs zou gelden voor een versie zonder lenzen op sterkte, en mogelijk met een plastic montuur.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…