Home Artikelen Apple Night Shift: nachtmodus instellen op de iPhone

Apple Night Shift: nachtmodus instellen op de iPhone

0
0

Als de iPhone in het donker gebruikt wordt dan kan het display voor veel mensen te fel zijn. Zelfs het verlagen van de helderheid is dan niet altijd de oplossing. Gelukkig is er vanaf iOS 9.3 de mogelijkheid om de nachtmodus in te stellen op de iPhone. Deze feature wordt Apple Night Shift genoemd. Het display krijgt dan een andere kleur; het wordt meer geel dan blauw zoals normaal. In het donker maakt dit een groot verschil voor de ogen. Vanaf iOS 9.3 werkt de functie op de iPhone, iPad en iPod Touch. De nachtmodus wordt ingesteld basis van de tijd en de locatie.

Apple Night Shift apparaten

Jammer genoeg werkt de nachtmodus niet op alle iPhones, iPads en iPod touch-apparaten. Het werkt alleen op de onderstaande apparaten:

Nachtmodus instellen

nachtmodus
Het is niet moeilijk om de nachtmodus in te stellen. De Night Shift modus wordt op de volgende manier ingesteld op de iPhone:

  1. Ga naar de Instellingen-app.
  2. Ga naar Beeldscherm en helderheid.
  3. Zet de schakelaar aan bij Minder blauw licht.
  4. De kleur kan aangepast worden met de balk eronder.

Zelf tijden instellen

Het is mogelijk om zelf de tijden in te stellen wanneer de modus ingeschakeld wordt. Dit doe je door in het Beeldscherm en helderheid scherm naar Schema te gaan. In dit menu kan er gekozen worden uit drie keuzemogelijkheden: Uit, Van zonsondergang tot zonsopkomst en Aangepast schema. Bij het Aangepast schema is het mogelijk om zelf de tijden in te stellen.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…