Home Nieuws Apple Pencil moeilijk verkrijgbaar

Apple Pencil moeilijk verkrijgbaar

0
0

Apple verkoopt sinds vorige week de iPad Pro met Apple Pencil. Nu blijkt echter dat de Apple Pencil moeilijk leverbaar is. Via de website van Apple geldt er een levertijd van 4 tot 5 weken. Wegens productiefouten zou de Pencil niet overal meer beschikbaar zijn. De pen wordt inmiddels voor een veel hogere prijs via eBay verkocht. De Pencil wordt door Apple zelf verkocht voor 109 euro. De prijzen op eBay stijgen tot zo’n 400 euro voor één Apple Pencil.

Te grote vraag

Het product is net op de markt maar er is nu al veel vraag naar de Apple Pencil. Apple kan de productie van het iPad accessoire niet bijhouden. Er zijn zelfs al meldingen van demo-modellen die uit winkels worden gestolen. Apple heeft hier nog geen reactie op gegeven. Wel meldt een woordvoerder aan CNNMoney dat er inderdaad te weinig exemplaren van de Apple Pencil beschikbaar zijn. Ook zijn er te weinig exemplaren van het Smart Keyboard geproduceerd terwijl klanten juist erg enthousiast zijn over de iPad Pro en de accessoires. Volgens de Nederlandse website van Apple zal het Smart Keyboard binnenkort verkrijgbaar zijn. Dit accessoire wordt inmiddels ook op eBay verkocht, prijzen lopen voor dit product op tot wel 485 euro.

ipad-pro-and-apple-pencil

Apple stylus?

De Apple Pencil doet het erg goed terwijl Steve Jobs altijd tegen een stylus is geweest. Volgens Apple moeten we de Pencil niet echt zien als een stylus. Het is een tool waarmee creatievelingen krabbels of kunstwerken kunnen maken op het scherm van hun iPad. De Pencil reageert snel, is drukgevoelig en registreert de hoek waarmee je de pen op de iPad houdt. Ben je op zoek naar een Pencil voor je iPad? Dan is het verstandig om nog even te wachten tot het product weer op voorraad is.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…