Home Nieuws Apple sluit deal met China Mobile

Apple sluit deal met China Mobile

0
0

Volgens een bericht van The Wall Street Journal heeft Apple een deal gesloten met China Mobile. China Mobile is de grootste telecomaanbieder van China maar ook van de wereld. Deze aanbieder heeft ruim 700 miljoen klanten. China Mobile was één van de laatste grote providers waar Apple nog geen deal mee zou hebben gesloten.

Al vaker doken er de afgelopen jaren geruchten op dat Apple en China Mobile in gesprek zouden zijn. China Mobile is natuurlijk met zijn 700 miljoen klanten een interessante partner voor een bedrijf als Apple. Deze geruchten kwamen vooral voort uit het feit dat de iPhone 5C en 5S met een ondersteuning voor een speciale TD-LTE-verbinden werden uitgevoerd. Deze verbinding wordt voor het netwerk van China Mobile gebruikt. Naar aanleiding hiervan begon men te speculeren over een eventuele samenwerking tussen Apple en China Mobile.

Volgens het bericht van The Wall Street Journal zou er nu dan daadwerkelijk een deal zijn gesloten tussen beide. Dit zou betekenen dat er ook in China op grote schaal iPhones kunnen worden aangeboden. De eerste iPhones zullen volgens de berichten op 18 december worden gepresenteerd op een speciaal event van China Mobile.
De iPhone wordt op dit moment al wel door andere telecomaanbieders in China aangeboden. Dit zijn onder andere de relatief kleine telecomaanbieders China Unicom en China Telecom.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…