Home Artikelen Een Apple telefoonhoesje maken of ontwerpen?

Een Apple telefoonhoesje maken of ontwerpen?

0
0
iphone

Een smartphone met telefoonhoesje? Een slimme keuze! Smartphones worden door de jaren heen steeds geavanceerder en ook duurder. Je doet er daarom verstandig aan om een stevige bescherming te bieden aan je kostbare bezit. Je moet er toch niet aan denken dat je Apple iPhone uit je handen glipt of door waterschade vervangen moet worden? Hoge reparatiekosten en een slecht humeur tot gevolg.

Dat kun je eenvoudig voorkomen door een verstandige keuze te maken, namelijk een telefoonhoesje van Casimoda aanschaffen voor jouw telefoon! Je kunt natuurlijk voor een standaard telefoonhoesje gaan, maar je kunt ook zelf een hoesje maken of ontwerpen. Maar wat zijn hier de voordelen van?

Je hebt een unieke telefoon

Er is niks leuker dan een uniek en persoonlijk design wat jouw smartphone doet onderscheiden van de rest. Het is niet alleen handig om jouw smartphone te herkennen, maar het geeft je ook een trots gevoel dat niemand anders hetzelfde telefoonhoesje heeft. Zo wordt jouw telefoon in één klap een one-of-a-kind.

Je kunt bij Casimoda een hoesje ontwerpen voor Apple, maar ook voor andere telefoonmerken. Je kunt natuurlijk ook rondsnuffelen in hun unieke en originele assortiment. Casimoda staat bekend om hippe telefoonhoesjes die je nergens anders gaat vinden. De gsm hoesjes worden in eigen beheer ontworpen en gemaakt, zodat de originaliteit én kwaliteit gewaarborgd worden. Heb jij al een iPhone case op het oog?

hoesjes apple

Laat je creativiteit de vrije loop

Ben jij een kunstzinnig ingesteld type? Dan is het ook een hele leuke tijdsbesteding om zelf aan de slag te gaan en een telefoonhoesje te ontwerpen. Met slechts een aantal attributen kun je een heel eind komen. Surf eens naar ‘DIY telefoonhoesje’ op internet en laat je verrassen door al die kunstzinnige en creatieve ontwerpen.

Koop online een doorzichtig hoesje, bijvoorbeeld een iPhone 12 hoesje van Casimoda, en versier het hoesje met figuurtjes of foto’s van dierbaren. Met een aantal markers, stiften, een schaar en plakfolie kom je al een heel eind. En als iemand aan jou vraagt waar je dat leuke telefoonhoesje hebt gekocht, dan kan je vol trots vertellen dat je dit – met een beetje hulp van Casimoda – zelf hebt gedaan 😉!

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…