Home Artikelen Apple TV Apple TV vanaf vandaag in de verkoop

Apple TV vanaf vandaag in de verkoop

0
0

De nieuwe Apple TV is vanaf vandaag verkrijgbaar. De vernieuwde Apple TV in september gepresenteerd door Apple, tegelijk met de iPhone 6S en 6S Plus. De vierde generatie van het TV product is aangekondigd met ‘De toekomst van televisie is begonnen’. De Apple TV is verkrijgbaar in Nederland. De 32GB versie is te koop voor 179 euro en de 64 GB versie voor 229 euro. Dit is inclusief afstandsbediening met touchpad.

apple-tv

Apple TV

Het uiterlijk van de Apple TV is niet veel veranderd. Het is een vierkant kastje dat er ongeveer hetzelfde uitziet als de vorige versies. De Apple TV is enkel wat hoger dan de voorganger. Volgens Apple komt dit door het geheugen en de koeling van de TV. Er was in de vorige Apple TV’s geen geheugen aanwezig. De Apple TV draait op een A8 processor. Dit is dezelfde processor als in de iPhone 6.

AppleTV

tvOS

Voor de TV heeft Apple deze keer niet gekozen voor iOS. Voor de eerste keer kunnen gebruikers kennismaken met tvOS. Dit besturingssysteem biedt een App Store en Siri is ook aanwezig. Door de App Store is het mogelijk om games af te spelen op de Apple TV. In de App Store zijn apps te vinden van muziekdiensten, games en tv-aanbieders. Er is een nieuwe afstandsbediening die hierbij past en die te gebruiken is als een controller.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
  • Apple TV opslagruimte: 32GB of 64GB?

    De nieuwe Apple TV is gearriveerd. Het heeft geen ondersteuning voor 4K beeldresolutie maa…
Load More In Apple TV

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…