Home Nieuws Apple verkoopt in 2016 minder iPhone exemplaren

Apple verkoopt in 2016 minder iPhone exemplaren

0
0

Apple verkoopt dit jaar minder iPhones dan in het voorgaande jaar. Dat wordt tenminste voorspelt door de analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities. Volgens de analist komt de verkoop van iPhones in 2016 uit op 190 tot 210 miljoen exemplaren. De analist houdt er echter rekening mee dat de ondergrens van deze schatting realistisch is. De iPhone verkopen in westerse economieën neemt af maar ook in de opkomende economieën wordt niet verwacht dat de afzet toeneemt.

Winst Apple

Van alle winst die gemaakt wordt met smartphones neemt Apple nog altijd het grootste deel voor rekening. Veel smartphone producenten hebben zelfs moeite om winstgevend te blijven. Dit is voor Apple geen probleem geweest in het verleden. Van de andere smartphone producenten in enkel Samsung winstgevend.

Tegenvallende verkoop iPhone SE

De afgelopen dagen komt ook steeds meer nieuws naar buiten over de tegenvallende verkopen voor de iPhone SE. Het nieuwe 4 inch toestel lijkt niet het succes te worden als de iPhone 6S. Volgens de analist Ming-Chi Kuo doet de iPhone SE het veel slechter dan de vorige iPhones.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…