Home Nieuws Apple Watch pas volgend jaar in productie

Apple Watch pas volgend jaar in productie

0
0

Er is door Apple nooit een releasedatum genoemd voor de Apple Watch. De smartwatch zal echter volgend jaar pas in productie gaan blijkt na de uitspraak van ‘early 2015’, de verwachting daarmee is dat het apparaat begin januari of februari in productie gaat. Dit is echter wat de Apple Daily uit Taiwan schrijft. Het bericht is wel wat tegenstrijdig. Er staat namelijk dat de Apple Watch vanaf januari in productie zal gaan, de schrijver van het artikel verwacht dat het apparaat al in februari zal worden verkocht. Dit lijkt echter niet mogelijk, er zullen binnen een maand niet genoeg watches zijn gemaakt om wereldwijd te lanceren. Voor smartphones is er meestal drie maanden nodig voordat deze echt worden verkocht.

Het is mogelijk dat Apple in januari zal beginnen met het produceren van de Apple Watch. De lancering zou dan in maart op april kunnen plaatsvinden. Door Apple is waarschijnlijk het Taiwanese Quanta aangewezen om het apparaat te leveren. Het bedrijf zou op dit moment ter voorbereiden mensen aan nemen. Uiteindelijk zullen er zo’n 40.000 mensen worden ingezet om de Apple Watch te produceren.

De Watch zal gaan werken met losse apps en draait op Watch OS, dus niet op het besturingssysteem iOS. Het installeren van apps zal weer wel via iOS gaan. Via een speciale app download je de applicaties op je iPhone. Deze stuur je weer door naar de gekoppelde smartwatch. De samenwerking tussen de Watch en de iPhone zal heel hecht worden.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…