Home Artikelen Apple’s iPhone Upgrade Programma

Apple’s iPhone Upgrade Programma

0
0

Het Apple iPhone Upgrade programma is officieel gepresenteerd tijdens de presentatie van de iPhone 6S en 6S Plus. Het is op dit moment nog niet verkrijgbaar in Nederland maar alleen in de Verenigde Staten.

Hoe werkt het?

Het iPhone upgrade programma van Apple is een manier om ieder jaar een nieuw iPhone te ontvangen zonder dat je vastzit aan het afbetalen van een iPhone bij een provider. Het upgrade programma bestaat uit 24 maandelijkse betalingen. Er hoeft van tevoren geen bedrag betaald te worden. Het maakt hierbij niet uit welke iPhone je kiest. Na 12 maanden kun je kosteloos je iPhone inruilen voor het nieuwste model. Als de iPhone omgeruild wordt dan teken je voor nog eens 24 maanden aan maandelijkse betalingen. Als je dit niet wil na de 12 maanden dan kun je doorgaan met de maandelijkse betalingen totdat de 24 maanden voorbij zijn. De iPhone is dan volledig afbetaald en volledig je eigendom.

Aanvraag in de Verenigde Staten

Op dit moment is een bezoek aan een Apple Store vereist. Het is niet mogelijk om dit per telefoon, email of via de website te doen. Een afspraak is nodig met een medewerker waarna een proces doorlopen wordt. Er wordt ook een credit check gedaan en een creditcard is nodig. De iPhone moet hiernaast geactiveerd worden bij één van de vier grote providers; AT&T, Sprint, T-Mobile of Verizon. Als alles goedgekeurd is dan begin je met de maandelijkse betalingen. Na een jaar kun je de iPhone inruilen voor een nieuwe vergelijkbare iPhone.

Dit zijn de prijzen in de Verenigde Staten:

iPhone 6s Upgrade Programma

  • 16 GB: $32.41 per maand
  • 64 GB: $36.58 per maand
  • 128 GB: $40.75 per maand

iPhone 6s Plus Upgrade Programma

  • 16 GB: $36.58 per maand
  • 64 GB: $40.75 per maand
  • 128 GB: $44.91 per maand

AppleCare+

Het iPhone Upgrade Programma is inclusief de dekking van AppleCare+ waardoor diverse risico’s gedekt zijn. Zolang het abonnement loopt ben je beschermd door AppleCare+. De dekking omvat hardware reparaties, ondersteuning en twee gevallen van schade die per ongeluk veroorzaakt wordt. Dit kan een gebroken scherm zijn of waterschade. Er is echter sprake van een eigen risico bedrag in het geval van schade. Diefstal of kwijtraken wordt niet gedekt door AppleCare+.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…