Home Artikelen Apps Beste apps voor reizen en openbaar vervoer voor de iPhone

Beste apps voor reizen en openbaar vervoer voor de iPhone

0
0

Deze Nederlandse reis-apps zijn geschikt voor de iPhone en zeker de moeite waard om te installeren.

NS Reisplanner Xtra

Dit is de officiële app van de Nederlandse Spoorwegen. De app toont reisinformatie van A naar B, stations tijden, storingen en werkzaamheden, overstapmeldingen en een druktemeter voor alle treinen. (Gratis)

9292

De app van 9292 biedt een uitgebreid traject van het openbaar vervoer om naar de bestemming te komen. Daarnaast beschikt de app over een kaart met waarop stations en haltes vermeld staan. (Gratis)
ANWB Onderweg – Deze app is handig voor leden van de ANWB. De app biedt een verzameling van verkeersfuncties, een parkeer-optie en de wegenwachtservice binnen handbereik. (Gratis)

Openbaar Vervoer

De app richt zich op al het vervoer dat niet per trein gaat zoal de bus en tram. Met realtime reisinformatie is deze app bijzonder handig. (€0,89)

Flitsmeister

De Flitsmeister app toont een direct overzicht van alle controles en flitsers op dat moment in een lijst, onderweg of op een kaart. Wanneer de gebruiker in de file staat laat Flitsmeister zien hoe lang dat nog duurt. ( Gratis)

TomTom

TomTom is een hooggewaardeerde navigatie-app met versies voor de Benelux, West-Europa en Europa. Er zijn veel instellingsmogelijkheden, verkeersinformatie en er is een nachtmodus. (prijs varieert)

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Apps

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…