Home Artikelen Apps Beste nieuws apps voor de iPhone

Beste nieuws apps voor de iPhone

0
0

Deze Nederlandse nieuws apps zijn geschikt voor de iPhone en zeker de moeite waard om te installeren.

NOS – Deze veelzijdige nieuws-app van NOS komt altijd het snelst met meldingen van belangrijk actueel nieuws. In de app kan men naast nieuws lezen over sport, verkeer en het weer. Uitzendingen kunnen worden teruggekeken en men heeft met de app direct toegang tot de thema kanalen Journaal 24 en Politiek 24 en tot Radio 1. (Gratis)

NU.nl – Dit is de meest gebruikte Nederlandse nieuws-app die er is. Deze app biedt de lezer nieuws in de categorieën algemeen nieuws, sport, economie en tech. Daarnaast kan men in de app terecht voor sportuitslagen en voor het bekijken van de tv-gids. (Gratis)

RTL Nieuws Mobile – Deze nieuws-app van RTL komt men zowel actuele nieuws- en sportberichten als financieel nieuws (RTL Z) en een roddelsectie (RTL Boulevard). Ook is livestream van RTL 4 en het bekijken van nieuwsuitzendingen mogelijk. (Gratis)

AD.nl Mobile – De app van het Algemeen dagblad geeft meldingen bij onder meer belangrijke nieuws- of sportberichten. De app maakt gebruik van veel foto’s. Met de menuknoppen kan men kiezen voor de meest populaire berichten, showbizz of sport. (Gratis).

Volkskrant – Deze app heeft dezelfde opzet als de AD.nl Mobile app. Het is mogelijk om meldingen voor sport en nieuws te ontvangen. Daarnaast is er een bijzondere pagina met politiek nieuws en er is een sectie met opinie en columns. (Gratis)

Telegraaf – Dit is een overzichtelijke nieuws-app van de Telegraaf met meer nadruk op vrouwen, entertainment, sport en financieel nieuws. Nieuwsberichten kunnen in de app worden bewaard. (Gratis)

BNR – BNR is de eigen app van de gelijknamige radiozender. In deze app kan men terecht voor live radio maar ook voor nieuws en file- en flitsinformatie. Pushberichten kunnen worden ingesteld voor nieuwe programma’s en een eigen afspeellijst kan worden samengesteld. (Gratis)

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Apps

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…