Home Artikelen Apps Beste weer-apps voor de iPhone

Beste weer-apps voor de iPhone

0
0

Deze Nederlandse weer-apps zijn geschikt voor de iPhone en zeker de moeite waard om te installeren.

Buienradar
Buienradar is Nederlands bekendste weer website. Met de app kan de gebruiker meldingen ontvangen bij weerwaarschuwingen of verwachte regen. Er kunnen satellietbeelden worden bekeken van de bewolking en er kan worden bekeken wanneer het sneeuwt of regent. (Gratis)

Weeronline
De Weeronline app biedt een buienkaart, weercijfers op verschillende gebied, het weer per dagdeel, het weer per drie uur, een buienkaart en een vooruitblik van het weer voor de komende 14 dagen. (Gratis).

Buienalarm
Met deze app kunnen drie locaties worden ingesteld om een melding te ontvangen voor verwachte regen. Ook toont de app de buienverwachting in een grafiek voor de komende uren. (Gratis)

Regenmelding
Deze app geeft een melding wanneer er een bui valt. Ook wordt er een kaart weergegeven met een vloeiende animatie zodat men altijd ziet wanneer de regen voorbij trekt. Op de kaart is het in tegenstelling tot bij buienradar mogelijk om in te zoomen. (€1,79)

Weerplaza
Deze weer-app geeft bijna live informatie over onder andere de windsnelheid, neerslag en sneeuwdikte. Ook zijn er cijfers en statistieken te vinden en toont de app uitgebreide informatie voor wintersport. (Gratis).

Sneeuwhoogte+
Deze app is er speciaal voor de wintersporters. Met de app kan het weer en de sneeuwhoogte van populaire wintersportgebieden worden geraadpleegd. Ook kunnen webcams worden bekeken en sneeuwhoogtes worden doorgegeven.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Apps

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…