Home Artikelen Apps Beste winkel-apps voor de iPhone

Beste winkel-apps voor de iPhone

0
0

Deze Nederlandse winkel-apps zijn geschikt voor de iPhone en zeker de moeite waard om te installeren.

Appie
Appie is de iPhone-app van de Albert Heijn. Deze app toont aanbiedingen, vele recepten en het assortiment van de supermarkt. De gebruiker kan producten op een boodschappenlijst zetten en zelfs bestellen via de app. (Gratis).

Aanbieding
De aanbieding app zet van verschillende supermarkten alle acties die op dit moment geldig zijn op een rij. De gebruiker kan de aanbiedingen op een lijstje zetten en uitrekening hoeveel er wordt bespaard. (Gratis)

C1000
In deze app van de gelijknamige supermarkt kan men terecht voor recepten maar ook voor de huidige aanbiedingen. Producten kunnen worden toegevoegd aan de boodschappenlijst en de eigen winkel kan worden aangegeven. (Gratis)

Reclamefolder
In deze app kan de gebruiker bladeren door reclamefolders van alle bekende winkelketens en winkels zowel nationaal als lokaal. De winkels zijn allen in categorieën ingedeeld en er is een alfabetische lijst van winkels aanwezig. (Gratis)

MyOrder
Dit is een Nederlands betaalmiddel. Via de app kan er geld op een account worden gezet waarmee eten en drankjes kunnen worden besteld en betaald bij de bios en in de horeca. (Gratis)

Marktplaats
Dit is Nederlands grootste online handelsplaats. Met de Marktplaats app kan uitgebreid worden gezocht in het aanbod. Ook een eigen advertentie plaatsen is mogelijk. (Gratis)

Thuisbezorgd.nl
Met deze app kan eten worden besteld en betaald. Wie geen zin heeft om de deur uit te gaan besteld bijvoorbeeld pizza of chinees met de app. In de app staan alle menukaarten van de deelnemende bezorgers. (Gratis)

Scoupy
Dit is een app met daarin vele digitale kortingsbonnen voor restaurants, diensten of winkels in de buurt. De korting wordt verkregen door de bon virtueel af te scheuren. (Gratis)

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Apps

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…