Home Artikelen Bevroren iPhone? Hoe je een iPhone reset die niet meer reageert

Bevroren iPhone? Hoe je een iPhone reset die niet meer reageert

0
0

Werken de apps op de iPhone niet meer of reageert de iPhone helemaal niet meer? Er zijn verschillende manieren om dit zelf op te lossen zonder de hulp van Apple. Als je iPhone het niet meer doet nadat deze in contact is geweest met water laat de iPhone dan uit. De iPhone inschakelen kan nog meer schade aanrichten. Als je echter te maken hebt met een bevroren iPhone doordat de apps niet meer reageren dan is de kans groot dat het eenvoudig op te lossen is.

Apps reageren niet meer

Het probleem van een app die nergens meer op reageert komt geregeld voor als je de iPhone veel gebruikt. De oplossing hiervoor is simpel. Je kunt de app uitschakelen via het multitasking menu. Dit doe je door twee keer te drukken op de Home button. Veeg naar rechts of links om de app te vinden en veeg de app vervolgens naar de bovenkant van het scherm. De app wordt hiermee afgesloten. De app opnieuw opstarten werkt vaak voor een app die niet meer reageert.

iPhone bevroren

Doet de iPhone helemaal niets meer? Als zelfs de Home button niet meer werkt dan ligt de oplossing vaak in het opnieuw opstarten van de iPhone. Dit doe je door de sluimerknop bovenop de iPhone in te drukken en vast te houden tot er een slider verschijnt. Veeg de slider naar rechts om de iPhone uit te schakelen. Start de iPhone vervolgens weer op.

Werkt dit niet?

Als het niet gelukt is om de iPhone aan de praat te krijgen dan is er nog een optie. Doe dit alleen als de bovenstaande instructies niet geholpen hebben. Druk de sluimerknop en de Home button tegelijk in en houdt dit vast tot het Apple logo tevoorschijn komt.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…