Home Artikelen Apps Blijven apps aan als ik ze afsluit op de iPhone?

Blijven apps aan als ik ze afsluit op de iPhone?

0
25

Het iOS besturingssysteem van Apple staat bekend om de uitstekende multitasking mogelijkheden. Er kunnen veel verschillende apps tegelijk draaien zodat er snel overgeschakeld kan worden van de ene naar de andere app. Als een app gesloten wordt of overgeschakeld wordt naar een andere app dan wordt is het programma niet compleet afgesloten. Het programma blijft op de achtergrond draaien.

Apps op achtergrond controleren

In iOS kan er gebruik gemaakt worden van de multitasking mogelijkheden. Hierdoor is het mogelijk om makkelijk van app te wisselen. Je kunt eenvoudig een lijst bekijken van welke apps op dit moment op de achtergrond draaien. Dit doe je door twee keer snel op de Home button te drukken. Er wordt vervolgens een lijst getoond met de apps die gebruikt zijn. Door naar links en rechts te vegen kun je de app vinden die je zoekt.

Achtergrond apps sluiten

Het is mogelijk om de apps op de achtergrond af te sluiten. Dit is handig voor als een app niet meer naar behoren werkt. Druk twee keer snel op de Home button om het multitasking venster te tonen. Zoek de app waar het om gaat en veeg deze naar boven om de app te sluiten.

Besparing van de batterij?

Apps afsluiten met behulp van het multitasking venster bespaart geen energie waardoor de batterijduur ook niet verlengd wordt. Dit is door Apple zelf aangegeven.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Apps

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…