Home Nieuws De iPhone 6 Plus verkoopt steeds beter

De iPhone 6 Plus verkoopt steeds beter

0
0

Er zijn verschillende apps die bijhouden welke apps er op welke toestellen worden gebruikt, AppLovin is daar één van. Dit bedrijf beschikt dan ook over veel data over het gebruik van diverse modellen iPhones. AppLovin meldde in november vorig jaar dat de iPhone 6 Plus in de twee grootste telecom-markten de V.S. en China, de iPhone 6 Plus goed was voor 20 en 35 procent. Uit de cijfers blijkt dat de iPhone 6 Plus het beter doet in Aziatische landen dan in Westerse landen.

Op dit moment lijkt het erop dat de vraag naar de iPhone 6 Plus nog groter wordt dan in november vorig jaar het geval was. De percentages staan er inmiddels ook weer anders bij. De nieuwste cijfers zijn goed nieuws voor Apple want in beide landen zijn de percentages op dit moment met vijf procent opgelopen. De iPhone 6 Plus is momenteel in de V.S. goed voor 25 procent en in China voor wel 35 procent. Uit de cijfers van AppLovin blijkt dat veel klanten kiezen voor een model met 64GB of 128GB opslag. Hier zal Apple ook zeker blij mee zijn. De winstmarge op de grotere iPhone 6 Plus is namelijk hoger dan op de gewone iPhone 6. Op de modellen met meer opslag is de winstmarge nog een stukje hoger.

Over een aantal dagen zal Apple met de kwartaalcijfers komen. Deze kunnen nog wel hoger uitvallen dan eerder werd verwacht. Wel kunnen deze cijfers gevaarlijk zijn voor de beurskoers van Apple. Wanneer analisten te hoog gespannen verwachtingen hebben kan dit als gevolg hebben dat de koers snel daalt en recordcijfers zelfs tegen kunnen vallen.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…