Home iPhone 8 Design iPhone 8: glazen voor- en achterkant

Design iPhone 8: glazen voor- en achterkant

0
0

De iPhone 7 en 7 Plus zijn nog maar net door Apple uitgebracht, maar er doen alweer vele geruchten de ronde over de iPhone 8. Het toestel zal in 2017 moeten verschijnen en Apple zou achter de schermen al druk bezig zijn met de productie van dit nieuwe toestel. Analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities komt weer met wat nieuws over de iPhone 8. Kuo is wat betreft iPhone geruchten één van de meest betrouwbare bronnen. Al eerder kwam hij met het bericht dat de Apple een iPhone 7S zal overslaan maar volgend jaar met een iPhone 8 komt die een stuk vernieuwender moet zijn dan de iPhone 7.

Glazen voor- en achterzijde

Kuo komt nu met een nieuwe notitie waarin staat dat Apple overweegt om de nieuwe iPhone van een glazen voor- en achterkant te voorzien. De iPhone 4 en 4S waren ook voorzien van een glazen voor- en achterzijde, de huidige iPhones zijn voorzien van een aluminium behuizing. De glazen achterzijde zou worden omringd met een roestvrijstalen of aluminium behuizing. Het model met roestvrij staal zal als high-end model worden uitgebracht.

Volgens Kuo moet dit een reden zijn om te kiezen voor het duurdere model. Of dit gaat om een Plus model of een hele andere editie van de nieuwe iPhone is niet duidelijk. Apple zou volgens Kuo hetzelfde 2.5D glas blijven gebruik dat nu ook op de iPhone aanwezig is. Of volgend jaar al een overstap wordt gemaakt naar OLED-displays is ook niet duidelijk.

Zodra de iPhone 8 met abonnement beschikbaar is dan lees je dat op iAbonnement.com.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In iPhone 8

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…