Home iPhone 8 Deze iPhone 8 dummy komt mogelijk het dichtst bij de realiteit

Deze iPhone 8 dummy komt mogelijk het dichtst bij de realiteit

0
4

Gisteren was het de tiende verjaardag van de iPhone; een tijdperk waarin Apple het mobiele landschap gedomineerd heeft. Met concurrentie dat met de dag heviger wordt heeft Apple een klapper nodig om weer een voorsprong te nemen op de rest. Of dit de iPhone 8 gaat zijn zal tijd ons leren maar wat we wel weten is dat de iPhone 8 speciaal wordt. Nu iedereen met smart zit te wachten op de presentatie van de iPhone 8 vliegen de geruchten dagelijks voorbij. In aanloop naar de presentatie zal dit nog veel heftiger worden. Een onderdeel van geruchten zijn de zogenoemde “leaks” waarbij specificaties en onderdelen gelekt worden.

Dummy

Zo kunnen we vandaag een video tonen waarin een dummy van de iPhone 8 getoond wordt. Dit toestel beschikt over de verwachte specificaties van de iPhone 8 evenals alle kenmerken die waarschijnlijk in de realiteit aanwezig zullen zijn. Aan het einde van de video wordt het toestel opgemeten. Dit zijn de afmetingen uit de video;
143.5 x 71 x 7.5 mm. Hoewel het om een dummy gaat geeft deze video je het beste beeld van hoe de iPhone 8 eruit kan komen te zien. Bekijk de video zelf hieronder:

iPhone 8

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In iPhone 8

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…