Home iPhone 8 Draadloos opladen mogelijk niet direct op iPhone 8 beschikbaar

Draadloos opladen mogelijk niet direct op iPhone 8 beschikbaar

0
18

De draadloos opladen functie die verwacht wordt in de iPhone 8 is mogelijk niet direct beschikbaar. Dit wordt gemeld door de doorgaans betrouwbare John Gruber op Twitter. Volgens de Apple blogger wordt het oplaaddock niet standaard meegeleverd bij de iPhone 8. Het oplaadstation moet je er los bij aanschaffen. De draadloze oplaadfunctie wordt hiernaast vertraagd waardoor het niet direct beschikbaar is na aankoop.

iOS 11

Tegelijk met de nieuwe iPhone wordt het besturingssysteem iOS 11 geïntroduceerd. Ieder jaar presenteert Apple een nieuwe versie van het besturingssysteem, dit jaar staat iOS 11 op de planning. Hoewel de iPhone 8 geschikt wordt voor draadloos opladen is het niet meteen mogelijk deze functie te gebruiken. De draadloos opladen functie wordt pas geactiveerd tijdens een update van iOS 11 naar versie 11.1. Dit was vorig jaar ook al het geval bij de portretfoto functie van de iPhone 7 Plus.

I’ve heard that inductive charging will (a) be sold separately, and (b) might be late, waiting for iOS 11.1

iPhone 8

De nieuwe iPhone 8 wordt naar verwachting over twee maanden onthuld. September is doorgaans de maand waarin de nieuwe iPhone modellen gepresenteerd worden. Dit jaar staan drie modellen op de planning. Op de iPhone 8 pagina is alles over het speciale model te lezen.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In iPhone 8

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…