Home Nieuws Draadloos opladen voor de iPhone 7?

Draadloos opladen voor de iPhone 7?

0
0

Apple heeft nog niets over de iPhone 7 bekend gemaakt maar vele geruchten doen over dit nieuwe toestel de ronde. Zo gaan er ook verschillende geruchten over de accu en oplaadfuncties van de iPhone 7. De iPhone 6S beschikt over een accu van 1715 mAh, de verwachting is dat de accu in de iPhone 7 zal verbeteren. Het zal gaan om een paar extra uur.

Draadloos opladen

Apple zou aan het onderzoeken zijn of het mogelijk is om de iPhone 7 draadloos op te laden. De Apple Watch gebruikt deze methode al. Het apparaat wordt op een klein apparaat gelegd om hem op te laden, er hoeft geen kabeltje in het apparaat. Dit is straks misschien ook mogelijk bij de iPhone 7. Apple zou mogelijk samenwerken met Energous. Dit bedrijf maakt WattUp, een draadloze oplaadtechnologie die gebruik maakt van radiogolven waarmee apparaten op een afstand van 4,5 meter kunnen worden opgeladen. Je bent hiermee dus niet gebonden aan één oplaadplek.

Draadloos opladen patenten

Uit verschillende patenten van Apple blijkt dat het bedrijf al jaren interesse heeft in het draadloos opladen. Er werd al een patent ingediend in 2005 om de iPod draadloos op te laden. Diverse concurrenten gaan Apple al voor. De Galaxy S7 en S7 Edge van Samsung kunnen bijvoorbeeld al draadloos worden opgeladen. Met de huidige technologie is dit ook zeker mogelijk. We zullen pas in september dit jaar weten of de iPhone 7 ook daadwerkelijk draadloos kan worden opgeladen.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…