Home iPhone 7S Drie iPhone modellen in 2017: topmodel draagt codenaam Ferrari

Drie iPhone modellen in 2017: topmodel draagt codenaam Ferrari

0
0

iPhone 8Volgens een nieuw document dat op het Chinese Weibo geplaatst is komt Apple in 2017 met drie modellen op de markt. Het document is afkomstig van een bron uit de leveranciersketen van Apple. In het document worden drie modellen genoemd die de codenamen D20, D21 en D22 hebben gekregen. De iPhone 7 en 7 Plus hebben de codenaam D10 en D20 tijdens de ontwikkelingsfase. Het laatste is opvallend aangezien één van de nieuwe 2017 modellen dan dezelfde codenaam heeft als de iPhone 7 Plus.

Ferrari model

In de documenten die gelekt zijn wordt gesproken over een model met de codenaam Ferrari. Het gaat hier mogelijk om de high-end variant van de 2017 smartphones: de iPhone 8. Op de gelekte afbeeldingen is te zien dat de binnenkant er anders uitziet dan bij voorgaande modellen. Een interne redesign verdeelt de printplaat in twee delen die met een kabel verbonden worden. Het ene deel van de printplaat bevat de processor en geheugen terwijl het andere deel over communicatie onderdelen beschikt. De simkaarthouder wordt mogelijk naar de onderkant verplaatst.

Hoewel de interne veranderingen gaan wijzigen gaat het voor de meeste gebruikers om de buiten. Met nog meer dan tien maanden te gaan blijft het onzeker hoe de iPhone 8 eruit komt te zien. Zodra de iPhone 8 met abonnement verkrijgbaar is in Nederland dan lees je dat op deze website.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In iPhone 7S

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…