Home Nieuws Dubbele cameralens voor de iPhone 7

Dubbele cameralens voor de iPhone 7

0
0

De iPhone 7 wordt volgens de analist Ming-Chi Kuo uitgerust met een dubbele cameralens. Hiervoor worden de beeldalgoritmes van het Israëlische camerabedrijf Linx gebruikt dat Apple vorig jaar heeft overgenomen. Dit bedrijf heeft technologie in huis die voor verschillende verbeteringen kunnen zorgen voor de iPhone 7 camera. Eén van de technologieën is een dubbele cameralens waardoor de camera kleiner wordt. De lenzen zijn ook gevoeliger voor licht waardoor de beeldkwaliteit verbetert in situaties met weinig licht.

Geen uitstekende lens

Door de dubbele cameralens kunnen betere foto’s gemaakt worden maar het voorkomt ook dat de lens uitsteekt aan de achterkant. Bij de iPhone 6S en andere recente modellen steekt de camera enkele millimeter uit aan de achterzijde van het toestel.

Optische zoom

Door de twee cameralenzen samen te gebruiken kan er ook een optische zoom bereikt worden van 2 tot 4 keer. Volgens Kuo krijgen niet alle iPhone 7 modellen een dubbele cameralens. Dit komt volgens de analist door beperkingen van leveranciers. Mogelijk wordt enkel de iPhone 7 Plus uitgerust met de dubbele cameralens.

linx_cameras

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…