Home iPhone 8 Gelekte accessoires suggereren draadloos opladen voor nieuwe iPhone

Gelekte accessoires suggereren draadloos opladen voor nieuwe iPhone

0
22
iphone 8 cases

Het gaat snel met de geruchten over de nieuwe iPhones. Van alle kanten wordt er aandacht besteed aan de naam van de nieuwe iPhone; de naam, het ontwerp, camera en onderdelen. Alles wat met de nieuwe iPhone te maken heeft is nieuws op dit moment. Zo kreeg de Franse website igeneration een afbeelding doorgestuurd van een medewerker van een Franse operator. Op de afbeelding zijn twee typen accessoires zichtbaar voor de nieuwe iPhone modellen met daarbij de namen van de iPhones. Het zou gaan om officiële afbeeldingen die te vroeg naar de Franse provider gestuurd zijn.

Op de afbeelding zien we een case voor de iPhone 8 en een hoesje voor de iPhone 7/7S. Opvallend is dat het hoesje voor beide modellen te gebruiken is. De afmetingen zullen dan niet veel van elkaar afwijken. Hiernaast is te zien dat er een opening is voor een dubbele camera. De iPhone 7 had nog een enkele camera maar het is mogelijk dat de iPhone 7S wel over een dubbele camera zal beschikken.

Op de verpakking staat verder vermeld dat draadloos opladen mogelijk is. Betekent dit dat draadloos opladen niet alleen beschikbaar is in de iPhone 8 maar ook in de andere twee modellen? Het duurt nog minder dan een week voordat we het zeker weten. Op 12 september zien we hoe de iPhone eruit ziet en wat de definitieve naam zal zijn. Tot dan mogen we het doen met de talrijke geruchten.

iphone 8 cases

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In iPhone 8

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Een telefoonabonnement met 5G? Dit zijn de voordelen

De uitrol van 5G-netwerken is een hot topic in de wereld van mobiele telefonie. Het biedt …