Home Artikelen Wat staat er in de handleiding van de iPhone?

Wat staat er in de handleiding van de iPhone?

1
0

Wanneer men een nieuwe iPhone aanschaft is het verstandig om eerst de handleiding van de iPhone door te nemen. De iPhone handleiding wordt altijd bij een nieuwe iPhone bijgeleverd. De handleiding is beschikbaar in diverse talen. In de handleiding staat onder meer beschreven waar alle knoppen voor bedoelt zijn, hoe men het toestel kan aan/uitschakelen, hoe apps kunnen worden geïnstalleerd en nog veel meer. Heeft men een iPhone bijvoorbeeld over gekocht zonder handleiding, dan staan handleidingen voor verschillende iPhones ook op het internet. Een handleiding is vaak erg langdradig, er zijn ook verkorte handleidingen op internet te vinden die in het kort beschrijven hoe een iPhone werkt en een aantal stappen uitleggen.

Simkaart plaatsen
De eerste stap is het plaatsen van de simkaart in het toestel indien dit nog niet is gebeurd. Deze kan worden geplaatst aan de zijkant van de iPhone. Het langwerpige balkje is het simkaartslot, open deze met de speciale tool of met een paperclip en plaats de bijgeleverde simkaart. Daarna moet de iPhone worden geactiveerd, sluit deze met de usb kabel aan op een computer waarop iTunes al is geïnstalleerd.

iTunes
iTunes kan via de website van Apple worden gedownload. Volg na het aansluiten de instructies op het scherm en maak een Apple ID aan. Hiermee kunnen later applicaties worden aangeschaft. Doorloop alle stappen, het is mogelijk om alle contacten, e-mails en agenda’s automatisch tussen de iPhone en computer te synchroniseren. Na dat de iPhone geactiveerd is kun je hiermee aan de slag.

Instellen van WiFi
Verbind met internet door middel van Wi-Fi of het 3/4G netwerk. Dit kan via Instellingen > Wi-Fi of Mobiel netwerk. Loop de instellingen allemaal even door en pas de iPhone naar eigen wensen aan.

Apps downloaden
In de Appstore kunnen diverse apps worden gedownload. Er staan al een aantal apps op de iPhone zoals een wekker-app, weerapp en kaartenapp. Om alle mogelijkheden te ontdekken kunnen alle icoontjes worden aangetikt om even te bekijken. Voor uitgebreide mogelijkheden zal een toch een iPhone handleiding moeten worden geraadpleegd.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Eén reactie

 1. Nellie/ Harrie Nijssen

  15 augustus, 2018 at 17:49

  ik heb zojuist een iphone 6 gekocht.
  Er zit geen beknopte nederlandse handleidig bij.
  hoe kom ik hier aan?

  Reply

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…