Home Nieuws Het kan nu: iPhone SE pre-order in Nederland

Het kan nu: iPhone SE pre-order in Nederland

0
0

Apple heeft onlangs de nieuwe iPhone SE aangekondigd. Op dit moment is het toestel al bij diverse webshops te reserveren. De pre-orders van de iPhone SE starten officieel pas vandaag. Bij verschillende webshops was het toestel al eerder te reserveren. Wel heeft het toestel een lange levertijd. De daadwerkelijke release vindt pas plaats in mei.

iPhone SE pre-order

Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud, roségoud en spacegrijs. Er is keuze uit een model van 16GB dat een adviesprijs heeft van 489 euro en een 64GB model dat een adviesprijs heeft van 589 euro. Aanbieders kunnen zelf ervoor kiezen om de prijs te verlagen of te verhogen. Het toestel is bij verschillende aanbieders al te bestellen, prijzen kunnen verschillen. Het is aan te raden om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Dit doe je hier in de vergelijker.

De iPhone SE is een toestel met en 4-inch display dat qua hardware net zo krachtig is als de huidige iPhone 6S. De smartphone wordt aangedreven door de A9 en M9-chip net als de iPhone 6S. Ook is er nfc aanwezig voor Apple Pay. Aan de achterzijde is het toestel voorzien van een 12 megapixel camera. De voorzijde beschikt over een 1,2 megapixel camera.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…