Home Artikelen Hoe kun je een iPhone sneller opladen?

Hoe kun je een iPhone sneller opladen?

0
0

Een iPhone opladen is een dagelijkse bezigheid. Voor sommige personen wordt deze handeling zelfs meerdere keren per dag uitgevoerd. Iedereen weet dat een smartphone opladen een tijdrovend proces is. Het is voor veel personen een gewoonte om iedere nacht de iPhone op te laden tijdens het slapen. Als dit echter vergeten wordt is het noodzaak om de iPhone zo snel mogelijk op te laden. Met deze tips kun je de iPhone sneller opladen:

Gebruik de iPhone niet tijdens het opladen

Door de iPhone te gebruiken tijdens het opladen wordt er energie verbruikt. Dit vertraagt het gehele proces van opladen waardoor het nog langer duurt. Als de nood echt hoog is dan kun je de iPhone in de vliegtuigmodus zetten om de batterij besparen of de iPhone zelfs uitzetten.

Gebruik de stopcontact oplader

De stopcontact oplader wordt door de meeste mensen gebruikt maar er zijn ook personen die de iPhone opladen via de USB kabel. Via een USB poort de iPhone opladen is niet de efficiëntste manier. Het opladen van de iPhone via een USB poort duurt langer dan opladen via het stopcontact.

Gebruik een iPad oplader

De oplader van de iPad is krachtiger dan de standaard iPhone oplader. De standaard oplader van de iPhone levert 1 Ampère en 5 Watt. De iPad lader levert 21 Ampère en 12 Watt. Door de nieuwe batterijen in de iPhone 6 en 6 Plus is het nu mogelijk om de batterij van deze iPhone modellen sneller op te laden. Oudere modellen zijn in staat om maximaal 5 Watt aan te kunnen waardoor het voor deze modellen niet voordelig is.

Kies een originele Lightning oplader

De beste resultaten voor het opladen van een iPhone worden behaald door een originele Apple oplader. De verkeerde of nagemaakte iPhone kabel kan tot twee keer meer tijd nodig hebben om de iPhone volledig op te laden.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…