Home Artikelen Hoe maak je een screenshot met een iPhone?

Hoe maak je een screenshot met een iPhone?

0
0

screenshotiphone6Een screenshot maken met de iPhone is een makkelijke handeling die veel mensen niet weten. Door Apple wordt het nieuwe gebruikers niet uitgelegd waardoor het voor velen een raadsel is. Zo werkt het maken van een screenshot op de iPhone:

Screenshot maken

Druk de power button (rechtsboven op de iPhone) en de Home button tegelijk in. Tijdens het maken van de screenshot is een flits zichtbaar over het scherm en is er een camera geluid te horen. Als het camera geluid hoorbaar is wordt de screenshot gemaakt. De screenshot word automatisch aan de filmrol toegevoegd die te bekijken is in de Foto’s app. De screenshot wordt onderaan toegevoegd aan de lijst met foto’s. Door op de foto te drukken wordt de screenshot vergroot. Door op het Deel icoon te drukken kan de screenshot gedeeld worden met anderen. De foto kan gedeeld worden met een bericht, e-mail, iCloud, Twitter, Facebook en meer.

Waarom een screenshot maken?

Een screenshot is een foto van wat op dat moment op het scherm wordt weergegeven. Dit kan op elk moment gedaan worden tijdens het gebruik van de iPhone. Tijdens een spelletje kan een screenshot gemaakt worden maar ook van een website die bezocht wordt. Door een screenshot te maken kan hetgeen wat op het scherm getoond wordt gedeeld worden met anderen.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…