Home Artikelen Apps Hoe werkt Zoek mijn iPhone?

Hoe werkt Zoek mijn iPhone?

0
0

Zoek mijn iPhone is een gratis app op de iPhone. Het is beschikbaar op alle Apple apparaten als onderdeel van iCloud. Wanneer een nieuw Apple apparaat geïnstalleerd wordt dan is het mogelijk om Apple het apparaat te laten volgen. De locatie van het apparaat wordt vervolgens realtime doorgestuurd naar iCloud. Als de iPhone vervolgens kwijt is of gestolen dan kan de Zoek mijn iPhone app gebruikt worden om het toestel weer te vinden. Het wordt iedereen met een Apple apparaat aangeraden om Zoek mijn iPhone te gebruiken.

iPhone lokaliseren

Om de iPhone terug te kunnen vinden is het nodig om de Zoek mijn iPhone te installeren op een iOS apparaat. Het is ook mogelijk om in te loggen op iCloud.com via de pc of Mac. Met de Zoek mijn iPhone app kan de locatie van de iPhone bekeken worden. De locatie wordt weergegeven op een kaart. Als het toestel gelokaliseerd dan kun je het toestel ontgrendelen, een bericht versturen, geluid laten maken maar ook volledig wissen.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Apps

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…