Home Artikelen Hoeveel belminuten heb ik nodig bij een iPhone?

Hoeveel belminuten heb ik nodig bij een iPhone?

0
1

Wat velen zich afvragen bij het aanschaffen van een iPhone is hoeveel belminuten je bij het abonnement moet nemen. Het geschikte aantal belminuten is natuurlijk helemaal persoonsgebonden en hangt af van het belverkeer van de persoon zelf. Voor wie al eerder een iPhone met abonnement heeft gehad kan het vergelijken met het aantal belminuten uit het voorgaande abonnement. Over hoeveel belminuten beschikte je bij dit abonnement en waren deze belminuten altijd precies op? Kwam je hier vaak overeen of had je nog veel belminuten over? Aan de hand van het antwoord op deze vragen kun je bepalen hoeveel belminuten je bij een volgende iPhone met abonnement nodig zal hebben.

Bel je veel of weinig?

Iemand die veel belt doet er verstandig aan te kiezen voor een hoog aantal belminuten. Dit is voordeliger dan wanneer er wordt gekozen voor een laag aantal belminuten en je hier iedere maand overheen zit. Minuten buiten een bundel zijn een stuk duurder dan belminuten binnen een bundel. Personen die niet veel bellen maar veel gebruik maken van Whatsapp of sms doen er verstandig aan te kiezen voor een laag aantal belminuten. Het is immers zonde te betalen voor belminuten die niet worden gebruikt. Wisselt je belgedrag iedere maand, ga dan wat hoger zitten dan je gemiddelde belgedrag, zo hoeft er in ieder geval niet te worden betaald voor minuten buiten de bundel.

Het aantal belminuten waaruit kan worden gekozen begint bij een iPhone met abonnement vaak vanaf 50 belminuten per maand en kan oplopen tot 400 belminuten of meer per maand.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…