Home Artikelen Hoeveel sms’jes heb ik nodig bij een iPhone?

Hoeveel sms’jes heb ik nodig bij een iPhone?

0
0

Bij de aanschaf van een iPhone met telefoonabonnement kies je naast het aantal belminuten en het aantal data ook voor het aantal sms’jes in je bundel. Maar hoeveel sms’jes heb je tegenwoordig nou eigenlijk nog nodig? Het is in deze tijd eigenlijk niet meer nodig om veel sms’jes op te nemen in je abonnement. Steeds meer mensen maken gebruik van gratis chatdiensten zoals Whatsapp of Facebook-chat.

Een klein aantal sms’jes is verstandig
Het aantal verstuurde sms’jes neemt hierdoor dan ook steeds meer af. Voor wie kiest voor een abonnement met internet kan automatisch ook gebruik maken van deze gratis diensten. Toch zijn er ook nog genoeg mensen die nog geen gebruik maken van internet op hun telefoon. Om deze mensen te kunnen bereiken is het verstandig om een aantal sms’jes op te nemen in je bundel. Zo kan er worden ge-sms’t zonder dat de kosten al te hoog oplopen. Natuurlijk zijn er ook mensen die geen gebruik maken van mobiel internet en wel over een abonnement beschikken en misschien nog wel veel gebruik maken van sms. Voor hen is het verstandig om voor een groter aantal sms’jes te kiezen.

Beter te veel dan te weinig
Het aantal sms’jes kan variëren van zo’n 50 per maand tot wel 500 per maand. Bepaal voor jezelf hoeveel je er ongeveer nodig zou hebben. Kies voor een klein aantal sms’jes van tussen de 50 en 100 wanneer je veel gebruik maakt van online chatdiensten op de iPhone en weinig van sms. Kies voor een groter aantal sms’jes wanneer je niet of weinig van deze online diensten gebruik maakt. Kies niet voor een te laag aantal sms’jes. Voor sms’jes die buiten een bundel worden gestuurd brengt de provider veel hogere kosten in rekening dan voor sms’jes die binnen een bundel worden verstuurd.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…