Home Artikelen Hoge telefoonrekening met de iPhone voorkomen

Hoge telefoonrekening met de iPhone voorkomen

0
0

Iedereen heeft wel eens een hoge telefoonrekening gehad. Dit komt meestal door het incidentele gebruik van internet in het buitenland. Er zijn echter ook veel consumenten die geregeld te maken krijgen met een te hoge telefoonrekening. Dit kan voorkomen worden.

Wifi

Het verbruik van data is prijzig als het niet via een Wifi verbinding loopt. Wifi is op veel plekken beschikbaar. Maak er gebruik van als je hoge datakosten wilt voorkomen. Probeer zoveel mogelijk internet te vermijden als er geen Wifi verbinding beschikbaar is. Dit geldt met name voor het bekijken van video’s via apps zoals Facebook en Youtube. Deze verbruiken veel data.

Gebruik van de smartphone

Als je kinderen, vrienden of familie ook gebruik maken van de smartphone let dan op wat er precies gedaan wordt. Vooral kinderen kunnen zonder dat je het doorhebt voor een hoge telefoonrekening zorgen. Houdt het wachtwoord van de smartphone en app store voor jezelf zodat er geen in-app aankopen gedaan kunnen worden zonder je toestemming.

Verbruik in het buitenland

Maak er een gewoonte van om dataroaming uit te schakelen in het buitenland. Tegenwoordig heeft bijna ieder hotel of resort een Wifi verbinding waar je gebruik van kunt maken. Gebruik het internet niet als je niet op een Wifi verbinding zit om hoge kosten te voorkomen. Als iemand je echt nodig heeft dan is het nog altijd mogelijk om te bellen. Het is ook mogelijk om een internetbundel voor het buitenland te nemen voor de periode dat je in het buitenland verblijft.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…