Home Nieuws iOS 7.0.6

iOS 7.0.6

0
0

Voor de release van iOS 7.1 komt Apple nog met een andere update voor iOS, namelijk: iOS 7.0.6. Deze versie is nu beschikbaar en dicht een lek in het besturingssysteem.

Voor bezitters van een Apple toestel is het van belang deze snel te updaten. Dat Apple nog voor de release van iOS 7.1 nog met een nieuwe update komt geeft namelijk wel aan dat het om een behoorlijk grote lek gaat. Apple gaat niet verder in op het lek maar meldt dat een hacker bij bepaalde data kon die eigenlijk beveiligd zouden moeten zijn. iOS 7 was niet in staat de veiligheid van de verbinding te controleren en daardoor kon dit gebeuren. Het beveiligingslek is ook in OS X gevonden, een update voor dit desktopbesturingssysteem is nog in de maak. Apple laat weten op de hoogte te zijn van de problemen en ook voor OS X te zorgen voor een update.

Of bestanden van gebruikers echt in gevaar zijn is niet duidelijk, wel wordt aangeraden de update zo snel mogelijk te installeren. Halverwege maart zal naar verluidt iOS 7.1 verschijnen. De updates zijn altijd te downloaden via Instellingen > algemeen > software-update. Ook gebruikers met een gejailbreakte iPhone kunnen het toestel updaten, de iOS 7.0.6 jailbreak is al beschikbaar.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…