Home Artikelen iOS 8.4.1

iOS 8.4.1

0
0

Apple heeft een nieuwe update van iOS 8 beschikbaar gesteld. Vanaf dit moment is de versie 8.4.1 van het besturingssysteem te downloaden. Deze update introduceert voornamelijk kleine verbeteringen en geen grote veranderingen. De nieuwe versie is te downloaden voor op de iPad, iPod Touch en iPhone. Het is de eerste update van iOS 8.4 en zal enkele foutjes en bugs in het besturingssysteem verbeteren. Zo worden er enkele problemen met Beats 1 en Apple Music opgelost en ook zijn er achter de schermen verschillende veranderingen doorgevoerd.

Hoe download je iOS 8.4.1?

De nieuwe versie is te downloaden door op het iOS apparaat te gaan naar Instellingen > Algemeen> Software update. De update verschijnt hier automatisch. Klik vervolgens op Download en installeer en het apparaat wordt bijgewerkt. Indien de update niet verschijnt is het aan te raden het na een aantal minuten nog eens te proberen. De nieuwe versie is beschikbaar voor de iPad 2 en nieuwe, de iPod Touch vanaf de vijfde generatie en voor de iPhone 4S en nieuwer.

Laatste update

Apple bracht eind juni iOS 8.4 uit, dit is de laatste grote update van versie 8 van iOS. De update staat vooral in het teken van Apple Music en brengt een vernieuwde muziek app. Later dit jaar zal Apple overgaan op iOS 9. Dit systeem zal niet veel vernieuwingen met zich mee brengen maar vooral verbeteren op het gebied van stabiliteit en snelheid. Ook zullen er wel een aantal nieuwe features aanwezig zijn.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…