iOS 8

0
0

iphone6iosNa lang wachten zal Apple op woensdag 17 september besturingssysteem iOS 8 vrijgeven. Deze allernieuwste iOS-versie kan vanaf dat moment door iedereen met een iPhone 4S, iPod Touch 5de generatie, iPad 2 of hoger worden gedownload en geïnstalleerd. De definitieve versie van iOS 8 werd op dinsdagavond 9 september door Apple aangekondigd op het evenement waar ook de nieuwe iPhone 6, de iPhone 6 Plus, de Apple Watch en Apple Pay werden gepresenteerd.

Nieuwe features

iOS 8 blijft het oude en vertrouwde besturingssysteem dat het altijd al was maar kent een aantal nieuwe features in bewegingen en interface. Zo worden berichten in iOS 8 door Apple naar een hoger niveau getild door het toevoegen van snellere locaties, video, spraakberichten en interface. Verder brengt het interactieve notificaties. Wanneer je een bericht van iemand ontvangt kan je in de notificatie direct reageren en hoef je niet eerst de berichten app te openen. Spotlight doorzoekt in iOS 8 naast alle content op je iPhone ook op de iBook Store, de App Store, Wikipedia en in je omgeving.

iOS 8 kan met iTunes worden gebruikt wanneer iTunes naar 11.4 wordt geüpdatet. Deze update is te downloaden is OS X, Windows en staat klaar in de App Store. Voor ontwikkelaars is het al mogelijk om de Golden Master van iOS 8 te downloaden. Deze versie is vrijwel identiek aan de versie die op 17 september beschikbaar zal zijn.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Artikelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…