Home Artikelen iOS iOS 9.1: Nieuwe emoji’s en bugfixes

iOS 9.1: Nieuwe emoji’s en bugfixes

0
0

Apple heeft gisteren de 9.1 update van iOS uitgebracht. De update kan uitgevoerd worden op iPhones, iPads en de iPod touch. Apple was al langer van plan om iOS 9.1 uit te brengen. De Apple TV kan bijvoorbeeld alleen maar bediend worden met een iPhone die draait op iOS 9.1. De iPad Pro draait ook op iOS 9.1. Beide Apple producten komen binnenkort beschikbaar voor consumenten. Apple heeft naast iOS 9.1 ook watchOS 2.0.1 uitgebracht en de OSX 10.11.1 update. Alle updates worden over-the-air naar alle Apple apparaten verstuurd. Het is ook mogelijk om de nieuwe iOS update te installeren via iTunes.

Live Photos

iOS 9.1 bevat ook een update voor Live Photos. De iPhone voelt nu beter aan als het van positie verandert. Als de iPhone omhoog of omlaag gaat dan worden onnodige bewegingen niet opgenomen. Gebruikers meldden eerder dat de animatie mislukte doordat men de iPhone te snel bewoog. Dit probleem moet door de update opgelost zijn.

ios9newemoji-800x410

Nieuwe emoji’s

De grootste updates zijn de nieuwe emoji’s en bugfixes. Het is nu mogelijk om een taco of middelvinger te versturen in een bericht. Andere nieuwe emoji’s zijn een burrito, fles champagne, sport attributen, kaas, leeuw en een hotdog.

Berichten app

Er is een nieuwe optie in de Berichten app te vinden in iOS 9.1. Het is nu mogelijk om contactfoto’s uit te schakelen zodat je geen foto’s meer ziet van mensen. Dit kan aangegeven worden via Instellingen > Berichten.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In iOS

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Strategisch beheer van bedrijfsapparaten: de rol van IT repair services

In het moderne bedrijfslandschap zijn smartphones onmisbaar geworden voor zakelijke commun…