Home Nieuws iOS 9 concept

iOS 9 concept

0
0

Ondanks het feit dat iOS 8 nog maar een paar maanden uit is, heeft YouTuber Ralph Theodory nu alvast een aantal verbeterpunten voor een nieuwe versie van het besturingssysteem op een rijtje gezet. Theodory komt met een video met daarin de punten die hij zou doorvoeren in iOS 9 indien hij het voor het zeggen zou hebben.

Allereerst wordt de instellingen app van Apple verbeterd. Zo zou een zoekfunctie handig zijn binnen de instellingen app. Ook een geschiedenisknop om meteen terug te gaan naar eerdere instellingen lijkt hem wel wat. Verder zouden de kleuren van de interface naar eigen smaak moeten zijn in te richten. Het multitask-venster zal meer mogelijkheden moeten hebben. In het concept is te zien dat de app naar beneden kan worden geveegd voor meer informatie zoals batterijverbruik en instellingen. Ook moet er een knop komen waarmee direct alle apps in één keer kunnen worden uitgeschakeld.

Ralph Theodory heeft ook diverse ideeën over Apples persoonlijke assistent Siri. Zo zou er de functie Siri Spell moeten komen waarbij je door te spellen nieuwe woorden kan leren aan Siri. Gebruikers moeten door de functie SpringBoard de gelegenheid krijgen om het display te kiezen dat ze zelf willen. Met de Springboard functie kan precies worden ingesteld hoe de apps op je homescreen gepresenteerd moeten worden. Als laatst komt Theodory met een concept voor Support, een nog niet bestaande App. Met deze app moeten alle vragen voor al je iPhone problemen kunnen worden opgelost. Je kan met de app andere functies aan knoppen geven, controleren of je accessoires werken en diagnostische testen uitvoeren voor de hardware van je apparaat. Wanneer een probleem niet meteen wordt opgelost is het met de support app mogelijk om met iemand te chatten of een afspraak te maken.

Laad meer artikelen
Load More By Redactie
Load More In Nieuws

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Brandwerende kluizen: bescherm je telefoon tegen brandgevaar

Brandwerende kluizen zijn essentieel voor het beschermen van waardevolle bezittingen tegen…